Prototype maken Breda

Snelle service

Deskundig advies

Maatwerk

Prototype maken Breda

Wanneer u een prototype wilt laten maken voor een (kleine) machine of onderdelen hiervan, bent u bij Verschuren Fijnmechanica in Breda aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zowel metaalbewerking als mechanica. Zo kunnen wij de onderdelen voor een machine produceren en zelfs een prototype voor deze machine in elkaar zetten.

De juiste partner wanneer u een prototype wilt maken, gevestigd in Breda

Wij van Verschuren Fijnmechanica in Breda zijn u graag van dienst bij het maken van een prototype voor een (kleine) machine of onderdelen hiervan. Wij hebben namelijk een passie voor zowel mechanica als metaalbewerking (maar we bewerken ook kunststof en aluminium). Hiermee kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van een prototype. We kunnen zelfs het gehele proces van het ontwikkelen van nieuwe machines verzorgen. Wat uw wensen voor uw prototype ook zijn, Verschuren Fijnmechanica in Breda is de ideale partner voor het maken hiervan.

Laat uw prototype maken door Verschuren Fijnmechanica in Breda.

Veel praktijkervaring, ruime vakkennis en een voortreffelijke service. Dat vindt u alleen bij Verschuren Fijnmechanica. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan voor het maken van een prototype van een (kleine) machine of onderdelen hiervan. Dit kunt u doen door te bellen naar 076-5156 132. Ook wanneer u vragen heeft over onze diensten of werkwijze kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Neem contact op