Assemblage – machinebouw

 

Snelle service

Deskundig advies

Maatwerk

Machinebouw Breda

Verschuren Fijnmechanica is een bedrijf dat werkzaam is in de machinebouw en is gevestigd in Breda maar ook veel klanten heeft in Dordrecht. Onze focus ligt voornamelijk bij kleine machines. Wij kunnen voor u het gehele proces van het ontwikkelen van nieuwe machines verzorgen. Hierbij produceren wij de onderdelen zelf en maken wij een prototype voor u.

Voor onderdelen in de machinebouw kunt u bij ons terecht in Breda en Dordrecht

Naast het zelf bouwen van machines produceren en repareren wij ook onderdelen voor machinebouw bedrijven in onder andere Breda en Dordrecht. Zo produceren en repareren wij bijvoorbeeld onderdelen voor de bouw van inpakmachines, snijmachines en lopende band systemen. Wat uw opdracht op het gebied van machinebouw ook is, voor een passende oplossing schakelt u Verschuren Fijnmechanica in, werkzaam in Breda en Dordrecht. Wij hebben namelijk veel praktijk ervaring met verschillende aspecten van machinebouw. Hierdoor kunnen we met u meedenken en u adviseren om op deze manier zo goed mogelijk uw wensen te vervullen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Verschuren Fijnmechanica, gevestigd in Breda maar ook werkzaam in Dordrecht, is uw partner in machinebouw. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 076-5156 132 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op