Engineering

Snelle service

Deskundig advies

Maatwerk

Engineering Breda en Eindhoven

Voor uw werkzaamheden omtrent engineering gaat u naar Verschuren Fijnmechanica, gevestigd in Breda, maar ook werkzaam in Eindhoven. U kunt bij ons namelijk terecht voor het hele proces van het ontwikkelen van nieuwe machines. Zo kunnen we (kleine) machines bouwen van het begin tot eind, prototypes leveren, maar ook losse onderdelen produceren. Hiervoor wordt over het algemeen met metaal gewerkt, maar bij ons kunt u ook kunststof en aluminium onderdelen bestellen. Naast het produceren van machines kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van (onderdelen van) machines. Zoals u ziet biedt Verschuren Fijnmechanica uitgebreide mogelijkheden op het gebied van engineering in Breda en Eindhoven

Verschuren Fijnmechanica, uw specialist in Engineering in Breda

Ons bedrijf is zowel gespecialiseerd in mechanica als in metaalbewerking. Om deze reden kunnen we op het gebied van engineering het totaalpakket aanbieden aan onze klanten in onder andere Breda en Eindhoven. Hierbij gaan we altijd nauwkeurig te werk waardoor we u een goed werkend en kwalitatief eindresultaat kunnen aanbieden. Ook denken we graag met u mee over uw engineering projecten. Wij adviseren en ondersteunen u dan ook graag om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit is de goede service die u kunt verwachten van Verschuren Fijnmechanica.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of u nu een compleet nieuwe (kleine) machine wilt laten bouwen of onderdelen wilt laten produceren voor de bouw of reparatie van een machine, u kunt altijd terecht bij Verschuren Fijnmechanica. Wij helpen u graag met al uw projecten omtrent engineering, in onder andere Breda en Eindhoven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 076-5156 132 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op