CNC Frezen

Snelle service

Deskundig advies

Maatwerk

CNC Frezen

Verschuren Fijnmechanica is een bedrijf dat gespecialiseerd is in CNC freeswerk en gevestigd in Breda.  U kunt ons inschakelen voor freeswerk van enkel stuks maar ook voor kleine en grote series, met hoge nauwkeurigheid.  Ook kunnen we prototypes maken, waarbij we u adviseren en ondersteunen.  U kunt dus voor verschillende werkzaamheden terecht bij Verschuren Fijnmechanica.

Verzekerd van kwalitatief freeswerk in veel soorten materialen

In de loop der jaren hebben we een rijke ervaring opgedaan op het gebied van freeswerk in diverse soorten materialen, zoals aluminium, RVS, staal en diverse soorten kunststof. Hierdoor kunnen we u verzekeren van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast ontvangt u altijd een uitstekende service. Denk hierbij aan snelle offertes, korte levertijden en een persoonlijke benadering. Spoedlevering is mogelijk.

Samen werken we aan een optimaal resultaat

Wanneer u ons bedrijf uit Brabant inschakelt voor het uitvoeren van freeswerk, denken we graag met u mee. Zo bekijken we wat de best mogelijke manier is om uw opdracht uit te voeren en of er alternatieven zijn die een besparing kunnen opleveren. Tevens doen we ook kleine assemblage werkzaamheden. Vanzelfsprekend kunnen wij anodiseren, poeder coaten, polijsten en dergelijke voor u regelen. Tijdens de voorbereiding en de realisatie van uw product houden we contact met u als klant. Op deze manier realiseren we samen de best mogelijke resultaten.

Laat u uw freeswerk uitvoeren door Verschuren Fijnmechanica in Brabant?

Heeft u een project waarvoor u het freeswerk wilt laten uitvoeren door ons? Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen en geven u een passend advies. Heeft u een specifiek idee of een tekening van het product dat u wilt laten frezen? Op basis hiervan stellen we een offerte op. Neem contact met ons op via 076-5156 132 en ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen! Ook indien u nog vragen heeft of meer informatie wilt vragen mag u ons altijd bellen.

Neem contact op